Over Meprofa

Over Meprofa

Meprofa is de betrouwbare vervaardiger van proces-technische constructies en installaties voor de hoogwaardige (proces) industrie. Of het nu om RVS-verwerkingen of koolstofstaal gaat, Meprofa beschikt over vakkundige medewerkers die ervaren zijn met het verwerken van verschillende materialen. Door onze kennis en vakbekwaamheid kunnen wij snel antwoorden op de vragen die u heeft en u voorzien van deskundig advies.

Over Meprofa

Meprofa’s missie

Onze missie is het leveren van hoogwaardige technische oplossingen aan onze klanten in de utiliteitsbouw, proces,- en voedingsmiddelenindustrie. Wij beschikken over een team van vakkundige en betrokken medewerkers met een flexibele houding.  Dit stelt ons in staat om klanten te voorzien van deskundig advies, veilige realisaties en klantgerichte nazorg.

 

Meprofa’s visie

De visie van Meprofa is het realiseren, verbeteren, plaatsen en onderhouden van industriële installaties voor onze klanten. Onze professionals verwezenlijken  dit door te werken volgens hoge veiligheids- en kwaliteitsstandaarden. Hierdoor is de klant verzekert van een significante veiligheids- en productiviteitsverbetering en worden de zorgen uit handen genomen.

 

Meprofa denkt met u mee

Het multidisciplinaire team van Meprofa staat voor u klaar om u te verrassen op aanpak, advies, realisatie en nazorg. Wij denken graag samen met u, als klant, mee om specifieke uitdagingen op te lossen en wij ondersteunen u graag bij het waarmaken van uw ambities. Of het nou om het ontwerpen van een installatie gaat of om het onderhouden van leidingsystemen, wij staan voor u klaar om uw wensen te realiseren.
Wij beschikken over een team van vakkundige medewerkers die kennis bezitten over hun specialisme. Om producten en dienstverlening met de gewenste uitvoeringskwaliteit af te leveren maken wij gebruik van ons managementsysteem.

 

Certificeringen

Meprofa is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Hoge veiligheid- en kwaliteitsstandaarden zijn daarmee geborgd in onze werkprocessen. Een hoge leveringsbetrouwbaarheid is bij ons vanzelfsprekend. Onze medewerkers beschikken over een VCA-persoonscertificering.

KENNIS DOORGEVEN AAN JONGE TALENTEN

KENNIS DOORGEVEN AAN JONGE TALENTEN

Wij zijn een erkend leerbedrijf. Jonge lastalenten worden bij ons opgeleid en klaargestoomd voor de toekomst. Zij worden begeleid in de ontwikkeling van hun expertise door ervaren lassers. Zo zorgen wij ervoor dat de huidige kennis wordt doorgegeven aan de experts van de toekomst.

Maatwerk in ontwikkeling en onderhoud

Wij werken nauw samen met toonaangevende opdrachtgevers in de procesindustrie, de voedingsmiddelenindustrie en utiliteitsbouw. Op basis van de specifieke behoefte van de klant realiseren en plaatsen wij technische installaties. Tevens nemen wij het onderhoud daarvan in opdracht.

 

Ondersteuning van uw technische dienst

Wij leveren ook professionals voor de ondersteuning of uitbreiding van uw eigen technische dienst. Wij nemen uw zorgen graag uit handen zodat u zich kunt focussen op uw eigen primaire (productie)processen.